Vragen van stemmers

Het kan zijn dat je als stemmer vragen hebt over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen dan vind je onderaan het contactadres van de organisatie zodat je jouw vraag kunt stellen.
 

1. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Zoek in het overzicht van de genomineerden. Bij het uitbrengen van een stem selecteer je jouw favoriet en breng je een stem uit.

2. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn favoriete Groep 8 Magazine heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd. Deze tussenstanden kan je zien op de pagina Tussenstand die tijdens de stemfase op deze website zichtbaar is. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in, is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw favoriete Groep 8 Magazine is gestemd of wat er veranderd is sinds de vorige tussenstand. Bij de tussenstand staat vermeld wanneer de volgende tussenstand plaats vindt.

3. Mijn email adres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Check of er een spatie (witruimte) teveel achter of voor het mailadres staat dat je hebt ingevuld. Dit gebeurt vooral als je je mailadres kopieert en in het betreffende veld plakt. Met de backspace of delete toets is de spatie/witruimte zo verwijderd en kan het mailadres worden herkend. 

Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden. 

4. Hoe worden mijn gegevens gebruikt?
Bekijk hier het privacy statement.

5. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan van 14 april 2020 tot en met 31 mei 2020 gestemd worden.

6. Hoe kan ik zelf meedoen als genomineerde?
Ga naar https://www.magazineawards.nl/aanmelden en meld je Groep 8 magazine aan voor de verkiezing. Je kunt direct aan de slag gaan en anderen uitnodigen bij het opmaken via https://tijdschrift.jilster.nl/login.

7. Hoe worden de winnaars bepaald?
Vanaf 14 april 2020 tot en met 31 mei 2020 kan iedereen via www.magazineawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete Groep 8 Magazine. Na de stemronde wordt de top 3 bekend gemaakt. De winnende klas gaat met de hele klas naar De Efteling. De nummer twee gaat met de hele klas naar Corpus - Reis door de mens. De nummer drie gaat met de hele klas naar Attractiepark Duinrell.

Stem en maak kans op een bezoek aan de Efteling met jouw hele gezin
Wat zou nu fijner zijn dan na deze maanden thuis een bezoek te winnen aan de Efteling. We verdelen deze gezinsprijs speciaal onder de stemmers.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met klantenservice@jilster.nl

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,
Dé specialist in digitaal stemmen en raadpleging.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details